De droomstart van je carrière bij Fonky Sales

Hé jij! Wil jij nog met één been in het studentenleven staan, maar wel ondertussen unieke management ervaringen opdoen en uitgroeien tot een serieuze Young Professional? Dan ben je bij Fonky Sales aan het juiste adres!

Daar sta je dan. Net afgestudeerd en nu aan het “oriënteren op de arbeidsmarkt”. Op het punt om je studentenleven achter je te laten. Want je moet immers een keer een échte baan zien te vinden. Zodat je jezelf kunt ontwikkelen, kan werken aan een carrière en natuurlijk serieus geld kan verdienen. Maar wat nou als je een serieuze job kan vinden waarbij je óók nog het vrije, leuke en gezellige (studenten)leven kunt behouden? Bij Fonky Sales vind je de (droom)start van jouw carrière, waarbij je nog met één been in je studentenleven kan blijven staan en je ondertussen wél unieke managers ervaringen op kan doen om uit te groeien tot een serieuze Young Professional.

“Fonky Sales geeft je de macht en de middelen om je doel te bereiken. Aan jou de taak om dit op de juiste manier te doen.” – Debora, Hoofd Recruiter

Over ons

Wij zijn een energiek, jong en creatief Fieldmarketing bureau dat zich bezighoudt met het verkopen van de grootste en meest bekende A-merken van Nederland. Wekelijks sturen wij zo’n 500 studenten of jong volwassenen op pad die we zelf opleiden, motiveren en begeleiden. 
We hebben tien gezellige Fonky Sales vestigingen in Nederland. Op iedere locatie heerst de kenmerkende Fonky sfeer en staan er enthousiaste medewerkers voor je klaar. We gaan door met onze groei en zijn daarom op zoek naar ambitieuze mensen die met ons mee willen in de ‘Fonky Journey’! 

Uitdagende junior functies

Houd je ervan om uitgedaagd te worden? Wil je op jonge leeftijd al leidinggevende ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen als manager? Check dan onze vacatures bij de vestigingen. Lever je liever een bijdrage aan ons Marketing & Communicatie, Research & Development, ICT, Human Resource, IT, Finance of Contact team op ons hoofdkantoor in hartje Utrecht? Check dan onze vacatures op het hoofdkantoor. Ook voor een stageplek kun je bij Fonky Sales terecht. 

“Ik zou de mensen bij Fonky Sales omschrijven als energiek, uitgesproken en jong. Iedereen probeert het maximale uit zichzelf te halen en zet op zijn eigen manier het resultaat neer. Deze mensen maken mijn baan super leuk!” – Niels, HR Manager

Collega’s aan het woord

Benieuwd naar ervaringen van onze collega’s? Onze HR Manager Niels kan je alles over de werkzaamheden op HQ vertellen. Onze collega Rima vertelt je over het leven als Sales Recruiter op de vestiging Groningen. Benieuwd naar de activiteiten van een Hoofd Recruiter? Daar weet onze Debora alles van. 

Relevante skills opdoen 

Geld verdienen en vrienden als collega’s is geweldig, maar het liefst wil je natuurlijk een baan op je CV zetten die ook relevant is. Daarom zorgt Fonky Sales ervoor dat je psychologische, communicatieve en sociale skills ontwikkelt. Deze skills zullen je de rest van je leven bij blijven. Door middel van trainingen én on-the-job experience geven wij je relevante ervaring tijdens het werk mee. 

Omdat kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling voorop staan bij Fonky Sales, trainen wij al onze medewerkers via de Fonky Faculty. Bij deze trainingen leer je onder andere:

  • Theorieën over de psychologie achter verkopen
  • Feedbackgesprek voeren
  • Effectief leidinggeven
  • Je comfortzone doorbreken

De trainingen van de Fonky Faculty worden gegeven in onze online omgeving. Als het weer mag, worden de trainingen ook op de vestigingen gegeven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om stage te lopen of om door te groeien naar een kantoorfunctie op een vestiging en/of hoofdkantoor.
Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer nu voor de perfecte baan bij Fonky Sales!

Bekijk alle actuele vacatures van Fonky Sales: https://mijn.jongselect.nl/Company/Details/438#works


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *