Hoe vul ik mijn profiel?

In je profiel kun je het beste antwoord geven op de volgende vragen:

  1.  Wie ben ik?
  2.  Wat kan ik?
  3.  Wat wil ik?

Let op dat opdrachtgevers je kunnen vinden op de teksten die je hier in zet. Opdrachtgevers voeren zoekwoorden in en kunnen jou dus op deze woorden vinden. Vanaf een profiel dat gevuld is voor 85% ben je al heel aantrekkelijk voor bedrijven.

Als jij je profiel goed vult, aangeeft wat je wensen en interesses zijn, dan is er een grote kans dat je snel wordt gematched met een passende vacature. Daarom is het dus ook belangrijk zorgvuldig te zijn en te zorgen dat alle gewenste gegevens erin staan.

Bekijk onderstaande video om voor een snelle instructie voor een goed gevuld profiel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *