Kampong Voetbal zoekt vrijwilligers

Wil jij een bijdrage leveren aan je club? Dat kan als vrijwilliger! Bij Kampong Voetbal zijn ze op zoek naar veel verschillende vrijwilligers en flexibele krachten om de club te ondersteunen. Zo kun jij je talenten inzetten én de vereniging helpen.

Zelf op het veld

Kampong Voetbal is op zoek naar vrijwilligers die zelf het veld opgaan. Het gaat om de volgende openstaande vacatures:
Trainers – https://mijn.jongselect.nl/Work/Details/196
Scheidsrechters – https://mijn.jongselect.nl/Work/Details/198

Ondersteuning

Het kan ook zijn dat je het leuk vind om ondersteunend werk uit te voeren voor de club. Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor staan de volgende vacatures open:
Communicatietalent – https://mijn.jongselect.nl/Work/Details/197
Gastheer/vrouw – https://mijn.jongselect.nl/Work/Details/199
Helpende handjes op zondag (bijbaan) – https://mijn.jongselect.nl/Work/Details/200

Vrijwilligers

Kampong voetbal werkt met zo’n 250 vrijwilligers. Op deze kurk drijft Kampong Voetbal. Zonder de vrijwilligers zou de club niet zijn wat het nu is. De vrijwilligers die nu actief zijn bij Kampong voetbal zijn met name trainers, leiders, leeftijdscoördinatoren, scheidsrechters, bestuurders, commissieleden van de diverse commissies die Kampong rijk is.
Zonder deze “handjes” kan onze mooie club niet functioneren zoals deze nu doet. En vrijwilligers die zich op wat voor manier dan ook willen inzetten voor onze club, zijn altijd meer dan welkom! Vandaar dat we via Kampong @Work op zoek gaan naar extra ondersteuning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *