Leren programmeren in hartje Utrecht

Over het bedrijf

DBSgroep is gestationeerd in hartje Utrecht. Dit bedrijf heeft een specialisatie in digitale oplossingen voor media, zoals op maat gemaakte applicaties en platforms. Onder hun klanten bevinden zich bekende namen, zoals Radio 538, LINDA en natuurlijk: JongSelect.
Ga je hier aan de slag dan kom je in een jong en ambitieus team te werken. Je kunt rekenen op gezelligheid, goede lunches en verschillende en uitdagende opdrachten.
DBS vindt het belangrijk dat je veel gevarieerd werk doet. Dat verhoogt het werkplezier. Je kunt binnen dit bedrijf dus meedraaien op allerlei projecten en krijgt de kans op verschillende aspecten ervaring op te doen en te leren programmeren.

Vacatures

Op dit moment staan er twee vacatures uit binnen dit bedrijf:

Stage C# developer
Je gaat aan de slag op verschillende webplatforms. Je mag over alle zaken praten, meedenken en programmeren, in onder andere C#, SQL en JavaScript. Je draait mee in echte producten en dus kan het zijn dat je ook voor het JongSelect-platform aan het werk gaat!
De stage betreft een fulltime functie en uiteraard krijg je hier een mooie stagevergoeding voor. Daarnaast krijg je ook de kans om aan je stagedocumenten en studie te werken.

Je vindt de vacature hier: https://mijn.jongselect.nl/Work/Details/160

Junior C# developer
Heb jij affiniteit met digitale devices en een drive om goed te worden in programmeren? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! In deze functie krijg je de kans om alles te leren over het C#-vak. Je kunt in allerlei projecten meedraaien om zo ervaring op te bouwen. Uiteindelijk wordt je zo een breed inzetbare frontend en/of backend developer.

Je vindt de vacature hier: https://mijn.jongselect.nl/Work/Details/159

Wat is programmeren in C#?

C# wordt in het engels ook wel uitgesproken als see sharp. Het is een programmeertaal, ontwikkelt door Microsoft en wordt veel gebruikt om mee te programmeren. Programmeren met C# doe je in de ontwerpomgeving Visual Studio.

Nog geen account?

Voordat je de vacatures kunt bekijken, moet je inloggen met je bestaande JongSelect account.
Heb je nog geen account? Maak er dan vrijblijvend eentje aan! Via die weg kun je gemakkelijk op de hoogte blijven van onze vacatures, en kunnen wij jou sneller koppelen aan een opdrachtgever. 
Benieuwd hoe je gemakkelijk een account aanmaakt en vult? Je vindt het in de video die je hier kunt bekijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *