Op de valreep op zoek naar een stage

Ben jij op de valreep op zoek naar een stage voor het aankomende studiejaar? Of loop je liever alvast op de zaken vooruit en zoek je een uitdagende stagekans voor februari? Wij zetten alle toffe stagevacatures op een rijtje:

➡️ Stage Content en Fotografie – MBO – 24 uur – Alphen aan den Rijn
Je maakt onderdeel uit van het team en draagt bij aan het publiceren van het assortiment op de webshop door het zorgen voor beeldmateriaal. Je zorgt ervoor dat de klanten voldoende informatie hebben en dat de producten visueel en tekstueel aantrekkelijk gepubliceerd kunnen worden.
Tijdens deze stage werk je actief mee in een jong maar ervaren team. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor het maken van schoolopdrachten.
Check de vacature hier.

➡️ Stage Duurzaamheid en kwaliteit- HBO – 24 uur – Alphen aan den Rijn
Tijdens deze stage werk je samen binnen de afdeling MVO & Kwaliteit aan alle voorkomende werkzaamheden. Je zult kennis maken met alle aspecten van Duurzaamheid binnen de branche. Je zal bijdragen aan het implementeren van onze MVO-strategie op het gebied van arbeidsomstandigheden, duurzaamheid en milieubesparing. Je verzamelt data en zorgt dat deze up-to-date is. Ook zal je regelmatig gevraagd worden om te assisteren waar nodig bij diverse duurzaamheidsprojecten.
Check de vacature hier.

➡️ Stage Content Marketing- HBO/WO – 40 uur – Utrecht
Tijdens deze praktische stage zorg je dat de blog en andere content, zoals video’s op YouTube, zo goed mogelijk ingezet kan worden. Hierbij is jouw creatieve blik belangrijk! Je gaat zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid aan de slag, waarbij je jezelf verder ontwikkelt. Er is veel ruimte voor jouw inbreng: heb je een leuk idee voor een blogartikel, video, Facebook- of Instagrampost, dan kun je dat zelf gaan uitwerken! Daarnaast kun je jouw creativiteit de vrije loop laten in de studie voor fotografie en video.
Check de vacature hier.

➡️ Stage Social Media Marketing- HBO/WO – 32 tot 40 uur – Utrecht
Tijdens deze praktische stage maak je actief deel uit van het Marketingteam en help je bij het zo efficiënt mogelijk inzetten van de social mediakanalen, waarbij jouw creatieve blik zeer gewaardeerd wordt. De hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in deze stage dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En ook eigen initiatieven worden aangemoedigd.
Check de vacature hier.

➡️ Stage Accountmanagement- HBO/WO – 32 tot 40 uur – Utrecht
Tijdens deze stage ga je onderdeel uitmaken van het Online Retail Sales Team, wat zich dagelijks bezighoudt met de verkoop van alle Jacobs Douwe Egberts producten aan Nederlandse Online Retail klanten, zoals AH.nl, Jumbo.com, Bol.com en Koffievoordeel.nl. Je gaat opereren in een snel groeiende dynamische markt en je schakelt met veel verschillende afdelingen binnen JDE Retail (Sales, Marketing, Shopper Marketing, Supply Chain & Marketing Intelligence). Verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit klantcontact om activaties en content af te stemmen, het opzetten van interessante online testen en het maken van analyses om online sales te maximaliseren. Hierdoor is geen dag hetzelfde en krijg je de kans om meer specialistische ervaring op te doen in de wereld van FMCG E-commerce en te werken aan vaardigheden op het gebied van projectmanagement en stakeholdermanagement.
Check de vacature hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *