Phoenix Hockey op zoek naar vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is de vereniging nergens.  Daarom is Phoenix Hockey Zeist via Phoenix @Work op zoek naar vrijwilligers om de club te ondersteunen. Wil jij je extra inzetten voor de club en heb jij talenten die je hiervoor kunt gebruiken? Dan past vast één van de volgende vrijwilligersvacatures bij jou!

Planner Scheidsrechters – Je gaat ervoor zorgen dat de planning voor de scheidsrechters op de vereniging in goede banen wordt geleid – Bekijk de vacature hier.

Applicatiebeheerder Website – In deze functie ga je aan het werk als Applicatiebeheerder website en zorg je ervoor dat alles betreffende de website en de app goed wordt geregeld – Bekijk de vacature hier.

Medewerker Contributiezaken – In deze functie zorg je ervoor dat de contributie uitstekend wordt geregeld, zo verzorg je onder andere de facturen hiervoor – Bekijk de vacature hier.

Vrijwilliger website – In deze functie kun je gaan helpen aan de bouw van een nieuwe website. Je zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en zal dus voornamelijk coördineren – Bekijk de vacature hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *