Vind je perfecte stage

Ga je aan de slag bij AS Watson, dan kom je te werken voor een héle grote partij. A.S. Watson Benelux is namelijk het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty.

Genoeg te doen dus. Daarom is deze opdrachtgever op zoek naar een hele hoop stagiaires die aankomend jaar het team komen versterken. Ben jij dus per direct op zoek naar een (afstudeer) stage voor aankomende periode? Zoek niet langer, want wij hebben ze. En voor ieder wat wils!

Ecommerce & Marketing/Communicatie

Stage Social Media Marketing ICI PARIS XL: Klik hier
Stage Content Webshop Ecommerce 1: Klik hier
Stage Content Webshop Ecommerce 2: Klik hier
Stage Social Media Marketing: Klik hier
Stage Marketing & Communicatie ICI PARIS XL: Klik hier
Afstudeerstage Ecommerce & Online Marketing: Klik hier
Stage Marketingcommunicatie Kruidvat & Trekpleister: Klik hier

Design

Stage Studio Creative/Designer: Klik hier

Overig

Stage Finance Controlling: Klik hier
Stage HR Supply Chain: Klik hier
Stage Kwaliteitsmanagement: Klik hier

Over A.S. Watson

A.S. Watson Group is de grootste internationale retailer in Health &Beauty. Wereldwijd heeft A.S. Watson 15.000 winkels en 12 retailmerken. A.S Watson Benelux heeft zo’n 1000 werknemers op het hoofdkantoor aan de slag.

Stage gezien?

Leuk dat je geïnteresseerd bent! A.S. Watson wilt graag met jou kennismaking om te kijken of je een match bent voor de stageplek. Voordat je de vacatures kunt bekijken, moet je inloggen met je bestaande JongSelect account.
Heb je nog geen account? Maak er dan vrijblijvend eentje aan! Via die weg kun je gemakkelijk op de hoogte blijven van onze vacatures, en kunnen wij jou sneller koppelen aan een opdrachtgever. Benieuwd hoe je gemakkelijk een account aanmaakt en vult? Je vindt het in de video die je hier kunt bekijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *